Kies voor vakmanschap voor de betegeling van uw keuken!

Plaatsen van wandtegels voor uw keuken in Turnhout

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman voor het betegelen van uw keuken? Bespreek uw noden en wensen met Gils Vloeren & Tegels en ontdek wat ik voor u kan doen! Ik help u graag met het plaatsen van wandtegels in uw keuken. In Turnhout en omstreken kunt u mij inschakelen voor diverse tegelwerken.

Betegeling van keukenwanden en -vloeren

Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in het plaatsen van wandtegels voor uw keuken. Of u nu een klassieke wandbetegeling of een moderne look voor ogen heeft, dankzij mijn ervaring en expertise garandeer ik altijd een piekfijne afwerking volgens uw wensen. Ook voor vloertegels kunt u echter een beroep doen op mijn diensten, bijvoorbeeld als u vloertegels wenst te laten plaatsen die ook voor uw woonkamer gebruikt worden.

Contacteer mij

U kunt Gils Vloeren & Tegels uit Turnhout inschakelen voor diverse tegelwerken in uw keuken. Neem telefonisch, via mail of via het contactformulier contact met mij op voor meer informatie en een gratis offerte. Ik voer het meetwerk zelf uit: u kunt dan ook rekenen op een uitstekende service. Ik ben actief in de hele provincie Antwerpen.

Clikc+