Geniet van een prachtige tegelvloer in uw woonkamer

Uw vloerder uit Turnhout

Bent u op zoek naar een vloerder in Turnhout en omstreken? Gils Vloeren & Tegels heeft jaren ervaring met het plaatsen van tegels in woonkamers. Ik zorg voor een vakkundige plaatsing in elk type woning. Ontdek mijn diensten en contacteer mij vandaag nog!

Tegels voor elke woonkamer

Een mooie tegelvloer in keramische steen past in elke woning. Keramische tegels zijn duurzaam, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en zijn daarom ideaal voor de betegeling van uw woonkamer. Of wat dacht u van een vloer in natuursteen? Tegels in natuursteen zijn namelijk van een uitstekende kwaliteit, geven uw kamer extra sfeer en voelen aangenaam aan. Welk materiaal u ook verkiest voor uw woonkamer: ik zorg steeds voor tegelwerken die tot in de puntjes afgewerkt zijn.

Vraag een offerte aan

Wenst u meer informatie of wilt u tegels laten plaatsen? Bel of mail Gils Vloeren & Tegels uit Turnhout of vul het contactformulier in. Voor alle werken maak ik graag een vrijblijvende offerte op basis van mijn meetwerk. Geniet van mijn uitstekende klantenservice als vloerder en maak vandaag nog een afspraak!

Clikc+